• Banner_2-2019_1500x300px.jpg
Buitenlandrit Pinksteren 2022 (alternatief)

Buitenlandrit Pinksteren 2022 (alternatief)

In de laatste editie van de Pony Corral (01-2022) stond in de jaarkalender vermeld dat in het weekend van Pinksteren (4 – 6 juni 2022) een Buitenlandrit naar Frankrijk zou worden georganiseerd. We hebben moeten besluiten om dit georganiseerde weekend te annuleren. 

Geen coronamaatregelen, maar een ontbrekend bestuurslid heeft de doorslag gegeven voor dit besluit. Zoals bekend heeft Team Mustang Center Nederland op dit moment geen officiële evenementencoördinator die zitting heeft in het bestuur. Om de geplande evenementen zoals de toertochten, de Family Day en aansluiting bij diverse (gast)evenementen doorgang te laten vinden, is de organisatie hiervan op dit moment verdeeld onder de vier andere bestuursleden. En dat doen zij met veel plezier.

Bij het organiseren van een buitenlandrit is het verkennen van routes, het bespreken van hotels, reserveren van lunch-/dinerlocaties en het samenstellen van een programma een absolute vereiste. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat daar op dit moment te weinig gelegenheid toe is, naast de organisatie van de andere naderende evenementen. Dit houdt in dat een volledig verzorgd weekendprogramma, zoals vaste deelnemers aan de buitenlandse toertochten dat gewend zijn, waarschijnlijk enkele gaten gaat bevatten. En dat is niet onze insteek.

First Mustang Club of Germany
Er is echter een alternatief: onlangs ontvingen we een uitnodiging van de First Mustang Club of Germany om een bezoek te brengen aan het Clubtreffen 2022 in Frankfurt op zondag 5 juni 2022. Er wordt op dit moment gewerkt aan een Nederlands verzamelpunt voor een gezamenlijke rit. Voor wie wil overnachten heeft de organisatie een lijst van 3-, 4- en 5-sterrenhotels in Frankfurt opgesteld. Deze hotels zijn op eigen gelegenheid te boeken.

Verzamelpunt Oost-Nederland
Een geschikt verzamelpunt wordt medio mei bekend gemaakt.

Aanmelden
De organisatie laat normaal gesproken alleen Ford Mustangs van de bouwjaren 1964 – 1973 toe. Zij hebben ons echter laten weten dat alle leden van Team Mustang Center Nederland van harte welkom zijn, ook wanneer de Mustang van een ander bouwjaar is. Hiervoor is wel een aanmelding verplicht, omdat wij van tevoren een lijst met kentekens dienen te verstrekken. Ga je mee naar Frankfurt? Meld je hier aan!

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 50,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Algemene Ledenvergadering 2023
21-01-2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763