• Banner_4-2019_1500x300px.jpg
Clubkalender 2022: Mustangfoto's gezocht!

Clubkalender 2022: Mustangfoto's gezocht!

Eind december ligt de vierde Pony Corral van 2021 op de deurmat. Net als vorige jaren, ontvang je bij deze editie ook de nieuwe clubkalender. Om alle maanden te voorzien van een Mustangfoto, doen we hierbij een beroep op jullie fotoarchief.

Stuur uiterlijk zaterdag 4 december jouw mooiste foto in voor de Clubkalender 2022. Je kunt hiervoor dit bericht replyen of een nieuwe e-mail richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanleveren foto's clubkalender

  • Maximaal 1 foto inzenden
  • We gebruiken enkel liggende (landscape) foto's, waarop personen niet herkenbaar in beeld zijn
  • Geen watermerk, naams- of jaartalvermelding
  • Indien de foto afkomstig is van een (externe) fotograaf, dan dien je zelf toestemming te vragen voor publicatie
  • Is je bestand groter dan 10 MB? Maak dan gebruik van www.wetransfer.com en stuur het bestand naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bij het inzenden geef je akkoord voor het bewaren van jouw foto in ons archief. Deze foto's worden voor niet-commerciële doeleinden en uitsluitend door ons gebruikt. Bijvoorbeeld voor promotie via onze online kanalen als de website, Facebook en Instagram en in de Pony Corral
  • Indien je wenst dat jouw kenteken niet herkenbaar in beeld wordt gebracht, geef dit dan aan in de e-mail.

We stellen het op prijs als er foto's worden ingezonden die de afgelopen jaren nog niet eerder voor de kalender zijn aangeleverd. Na de deadline wordt er een selectie gemaakt van mooiste inzendingen.

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 50,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Algemene Ledenvergadering 2023
21-01-2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763