• Banner_3-2019_1500x300px.jpg
In memoriam: Rob van Rijn

In memoriam: Rob van Rijn

Gisteren bereikte ons het bericht dat Mustangliefhebber Rob van Rijn op maandag 20 april op 60-jarige leeftijd is overleden. Rob was voor velen een bekend gezicht in de Nederlandse Mustangwereld. 

Op dinsdag 28 april 2020 wordt Rob begraven in zijn woonplaats Den Haag. Om hem een laatste eer te bewijzen heeft reeds een tiental clubleden aangegeven dat zij Rob tijdens zijn laatste rit met een colonne van Mustangs vanaf zijn huis naar Begraafplaats Westduin zullen begeleiden. Vrienden en kennissen zijn welkom om met hun Mustang in deze colonne aan te sluiten. De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden. 

Deelnemers aan de colonne worden verzocht zich van tevoren aan te melden bij Ton en Karin van Broekhoven. Dit kan telefonisch via [nul zes] 2422 6206 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zullen verdere informatie over verzamelpunt en tijdstip verstrekken. 

Wij wensen de nabestaanden van Rob van Rijn veel sterkte met het verlies.

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 50,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Algemene Ledenvergadering 2023
21-01-2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763