• Banner_2-2019_1500x300px.jpg
Mercury Club Nederland 555 Cruise (zondag 8 oktober)

Mercury Club Nederland 555 Cruise (zondag 8 oktober)

De Mercury Club Nederland viert dit jaar hun 15-jarig bestaan en dat willen zij niet zomaar voorbij laten gaan. Zij organiseren op zaterdag 8 oktober de 555 Cruise. De 555 Cruise bestaat uit drie verschillende rondritten welke zij tegelijkertijd gaan rijden. Deze cruises zullen elk ongeveer 55 kilometer lang zijn, en zullen rond 17:55 uur samenkomen op een gezamenlijk eindpunt. Het goede doel dat zij hiervoor gekozen hebben is Giro 555.

De drie verschillende cruises welke zij willen gaan organiseren zijn de volgende:

  • Cruise 1 (Oost): Cruise van Wijchen naar ’s-Hertogenbosch
  • Cruise 2 (Midden): Cruise van Ochten naar ’s-Hertogenbosch
  • Cruise 3 (West): Cruise van Oosterhout naar ’s-Hertogenbosch

Het is tijdens elk van deze drie onafhankelijke cruises de bedoeling dat we een mooie rondrit gaan rijden. Om deze cruises zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, hebben ze een maximumaantal deelnemers aan deze cruises vastgesteld van 55 deelnemende auto’s, en kunnen degenen die geïnteresseerd zijn in een specifieke cruise hun voorkeur uitspreken. De organisatie zal hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

Zij verzoeken de deelnemers aan deze cruise op eigen gelegenheid minimaal 55 (het aantal kilometers van de rondrit) x € 0,55 (in het teken van 555 cruise) wat neerkomt op tenminste € 30,25 per deelnemende auto over te maken op de bankrekening van het betreffende goede doel:

GIRO 555
Stichting Samenwerkende Hulporganisaties
IBAN: NL08 INGB 0000 0005 55

Zij hebben voor deze wijze van overmaken gekozen, zodat eenieder weet dat er niks aan destrijkstok blijft plakken en dat alle donaties ook daadwerkelijk naar het goede doel gaan. Mochten je geïnteresseerd zijn in deze dag dan vragen zij de volgende gegevens:

  • Naam:
  • Merk auto:
  • Type auto:
  • Kenteken auto (dit in verband met administratie voor onze cruiseleiders):
  • Voorkeur cruise 1:
  • Voorkeur cruise 2:
  • Voorkeur cruise 3:

De deelnemers aan deze cruise kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 1 oktober 2022 via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Diegenen die zich voor deze cruise hebben opgegeven zullen vanaf 2 oktober 2022 de definitieve bevestiging krijgen met daarin de cruise waar men voor ingedeeld is.

Disclaimer:
Team Mustang Center Nederland is géén (mede-)organisator van dit evenement. Wij delen deze oproep op verzoek van de Mercury Club Nederland. 

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 50,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Algemene Ledenvergadering 2023
21-01-2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763