• Banner_4-2019_1500x300px.jpg
Pony Corral 2-2020: verhalen gezocht!

Pony Corral 2-2020: verhalen gezocht!

Team Mustang Center Nederland heeft moeten besluiten om (deelname aan) alle geplande evenementen tot 1 september 2020 te annuleren en/of te verplaatsen. We reageren daarmee op de maatregelen van de Rijksoverheid en de wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus. Niettemin zijn we achter de schermen druk bezig met het samenstellen van de nieuwe Pony Corral. Deze vind je begin juli op de deurmat.

Om deze editie weer vol verhalen te kunnen afleveren, zijn we nog op zoek naar ingezonden artikelen. Denk daarbij aan:

  • Een artikel in de rubriek 'Lid stelt zich voor', waarbij we jou als clublid de gelegenheid bieden om jouw verhaal én dat van je Mustang te vertellen

  • Een terugblik op een afgeronde restauratie, ontmoeting met oude eigenaren of een bijzondere vondst

  • ...of allerlei andere Mustang-gerelateerde bijzonderheden die je wilt delen

Kortom: alle Mustangverhalen zijn van harte welkom! Wil jij een bijdrage leveren? Mail dan je verhaal + foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na goedkeuring zullen de ingezonden artikelen een plaats krijgen in de komende editie(s) van de Pony Corral. Indien je bestanden groter zijn dan 10 MB, maak dan gebruik van WeTransfer.
 


Aanleverspecificaties:
Maximaal 1.250 woorden, aanleveren als Word- of tekstdocument
Foto’s aanleveren als losse JPEG


Ben je van plan om iets op papier te zetten? Laat dit dan graag van tevoren even weten door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deadline voor aanleveren: vrijdag 5 juni 2020.

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 50,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Algemene Ledenvergadering 2023
21-01-2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763