• Banner_2-2019_1500x300px.jpg
Pony Corral: Mustangverhalen gezocht!

Pony Corral: Mustangverhalen gezocht!

Vier keer per jaar geven we als Team Mustang Center Nederland een clubmagazine uit: de Pony Corral. Het vorige clubseizoen moest helaas als verloren worden beschouwd door het coronavirus, maar we zijn blij dat ook in een stil jaar massaal gehoor is gegeven aan de oproepen om verhalen in te sturen voor de Pony Corral. Dankzij jullie input hebben we mooie edities kunnen afleveren.

Als club besteden we iedere keer veel aandacht aan de inhoud van ons clubmagazine. In de afgelopen jaren zijn tientallen ‘redacteuren’ opgestaan die zich keer op keer inzetten om voor alle lezers interessante reportages te schrijven. En dat stellen we zeer op prijs, want schrijven kost tijd! We vinden diversiteit belangrijk. Dat is niet alleen een uitgangspunt op onze evenementen, waarbij oldtimer en hagelnieuw naast elkaar opgesteld staan, maar ook voor ons magazine. Het uitgangspunt is onze gezamenlijke liefhebberij voor de Ford Mustang, maar daarbinnen bevinden zich tal van interesses. In de Pony Corral willen we daarom ook zoveel mogelijk onderwerpen aan bod laten komen.

Om de laatste editie van 2021 weer vol verhalen te kunnen afleveren, zijn we op zoek naar ingezonden artikelen. Denk daarbij aan:

Aanleverspecificaties:

  • Maximaal 1.500 woorden, aanleveren als Word- of tekstdocument
  • Foto’s aanleveren als losse JPEG

Ben je van plan om iets op papier te zetten? Laat dit dan graag van tevoren even weten door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 50,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Algemene Ledenvergadering 2023
21-01-2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763